23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ούτε… ανάσα στον Άρη

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον Άρη, με τους παίκτες να επιστρέφουν από την Κωνσταντινούπολη και να πηγαίνουν κατευθείαν στο «Nick Galis Hall» για προπόνηση.

Μετά τη βαριά ήττα από την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του θα επανέλθουν στη βάση τους, με το πρόγραμμα της Τετάρτης (08/11) να είναι γεμάτο. Εξάλλου, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα βρεθούν άμεσα στο Αλεξάνδρειο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (11/11, 18.30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα μεταβούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν το φιλικό του ποδοσφαιρικού τμήματος με την Μπόκα Τζούνιορς (08/11, 20.00).

Η ανακοίνωση: «Από το αεροδρόμιο στο “Nick Galis Hall” θα μεταβεί σήμερα (08/11) η αποστολή του ΑΡΗ, η οποία αναμένεται να φτάσει στις 14:30 στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης προγραμμάτισε απογευματινή προπόνηση, με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (11/11, 18:30, ΕΡΤ1). Το βράδυ, τα μέλη της ομάδας μας θα παρευρεθούν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να παρακολουθήσουν το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τη Boca Juniors».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ