18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ουόριορς: Ο Ουίγκινς επιτέλους εμβολιάστηκε (vids)

Ελάχιστοι παίκτες έχουν απομείνει πλέον στο ΝΒΑ που δεν έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό. Ο Άντριου Ουίγκινς λύγισε στις πιέσεις κι εν τέλει έκανε το… χατίρι των υγειονομικών αρχών, προς όφελος και της τσέπης του.

Ο 26άχρονος φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο για τον ιό COVID-19 για θρησκευτικούς λόγους. Ωστόσο, με αυτήν την απόφασή του δεν μπορούσε να συμμετάσχει στην προετοιμασία και προβλεπόταν να χάσει ουκ ολίγα παιχνίδια των «πολεμιστών» στο νέο πρωτάθλημα. Άπαντες στην ομάδα επιχείρησαν από την πρώτη στιγμή να τον μεταπείσουν και, μάλιστα, τον επισκέφθηκε μέχρι και γιατρός. Οι πιέσεις, κατά πώς φαίνεται, έπιασαν τόπο και ο κόουτς Στιβ Κερ με φανερή ικανοποίηση ανακοίνωσε πως ο Καναδός εμβολιάστηκε κι έτσι θα τεθεί άμεσα στη διάθεσή του στις προπονήσεις και στους αγώνες, αρχής γενομένης από τα φιλικά.

https://www.youtube.com/watch?v=59ML_i0bZAY

Στην περίπτωση που ο Άντριου Ουίγκινς είχε επιμείνει στην αρχική απόφασή του θα έχανε τουλάχιστον το μισό συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για τη σεζόν 2021-2022, ύψους 31,6 εκατ. δολαρίων, καθώς θα ήταν υποχρεωμένος να πληρώσει 350.000 δολάρια για κάθε παιχνίδι που θα έχανε. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΝΒΑ, αλλά και τα όσα ισχύουν στο Σαν Φρανσίσκο, δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε κανένα εντός έδρας ματς της ομάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=xLlheKUtR7s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ