23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ουίγκινς κινδυνεύει να χάσει τα εντός έδρας παιχνίδια λόγω εμβολίου!

Ο Άντριου Ουίγκινς δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, και σύμφωνα με την απόφαση της πόλης του Σαν Φρανσίσκο, είναι πολύ πιθανό να μην του επιτραπεί η είσοδος στα εντός έδρας παιχνίδια των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς!

Ο φόργουορντ των Ουόριορς έχει επανειλλημένα εκφράσει την άρνησή του να εμβολιαστεί, κάτι που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στην ομάδα του όσο και τον ίδιο. Ο κύριος λόγος έιναι ότι η πόλη του Σαν Φρανσίσκο έχει απαγορεύσει την είσοδο σε κλειστούς χώρους που χρησιμοποιούνται για λόγος ψυχαγωγίας δίχως πιστοποιητικό εμβολιασμού, κάτι που σημαίνει ότι ο Ουίγκινς δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του!

Αυτό μεταφράζεται και σε οικονομικά θέματα, καθώς για κάθε παιχνίδι που δεν αγωνίζεται για αυτόν τον λόγο, τα χρήματα του συμβολαίου του που θα στερείται προσεγγίζουν τα 350.000 δολλάρια! Την ίδια ώρα όμως, και παρά το γεγονός ότι οι Ουόριορς προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, βάζοντας τον να επισκεφθεί έναν γιατρό ώστε να του εξηγήσει τους προβληματισμούς του, ο Ουίγκινς δεν αλλάζει άποψη.

Η μόνη λύση είναι να πάρει κάποιου είδους εξαίρεση, για θρησκευτικούς λόγους. Αυτή είναι μία παράμετρος που οι αρχές της πόλης έχουν θέσει στο τραπέζι, και ίσως να είναι η μόνη λύση, μέχρι νεοτέρας, ώστε να αγωνιστεί στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του. Αλλιώς, Ουίγκινς και Ουόριορς θα έχουν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά αλλά και... οικονομικά προβλήματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ