17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ουόλ σε Χάρντεν: «Θέλεις να τα παρατήσεις μετά από εννέα αγώνες;» (vid)

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τους Χιούστον Ρόκετς πριν ακόμη από την έναρξη της πρεμιέρας, με το σήριαλ για το μέλλον του Τζέιμς Χάρντεν να προκαλεί... τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας και ο Τζον Ουόλ μετά την απελπιστική εμφάνιση απέναντι στους Λέικερς πέταξε... τα βέλη του προς τον «μούσια».

Οι αιχμηρές δηλώσεις των παικτών των Ρόκετς δίνουν και... παίρνουν και όσο συνεχίζεται αυτή η αγωνιστική... κατρακύλα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχιστούν. Το έναυσμα έδωσε για ακόμη μία φορά ο Τζέιμς Χάρντεν, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι έχει ραγίσει το... γυαλί και δεν αλλάζει η κατάσταση.

Αυτή η αρνητική σκέψη δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Τζον Ουόλ ο οποίος με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρντεν αλλά και την μηδαμινή προσπάθειά του να βελτιώσει τα πράγματα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα που θέλουν να παλέψουν στο υψηλότερο επίπεδο. Το είπα στα παιδιά και στα αποδυτήρια πως όταν 15 παίκτες είναι στην ίδια σελίδα και είναι προσηλωμένοι, ξέροντας τον ρόλο τους και τι πρέπει να κάνουν για να νικήσουμε, τότε όλα θα είναι καλά» και συνέχισε:

«Όταν όμως κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα είναι αδιάφοροι και δεν πιστεύουν σε αυτό, τότε είναι δύσκολο να κάνεις κάτι ξεχωριστό ή γενικά κάτι καλό σε μία ομάδα μπάσκετ. Μου λες ότι έπειτα από 9 αγώνες κάποιος θέλει να τα παρατήσει; Έλα φίλε, έχουμε πολύ μπάσκετ ακόμα μπροστά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ