18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ουίλ Χάτσερ στο basketa.gr: “Με περιμένει ο Μπράμος”

Μία από τις ιδιαιτερότητες του αυριανού (9/10, 21:30) εναρκτήριου αγώνα του ΠΑΟΚ στη Βενετία για το 3ο Basketball Champions League είναι η προσωπική σχέση του Ουίλ Χάτσερ με τον Μάικλ Μπράμος που κρατάει από το 2005.

 

“Με περιμένει στη Βενετία και ανυπομονώ να τον δω” είπε ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ στο basketa.gr και εξήγησε: “Πάντα έχουμε καλές συζητήσεις όταν βρισκόμαστε γιατί βλέπετε γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήμαστε και οι δύο από Μίσιγκαν και παίξαμε μαζί στο Μαϊάμι Οχάιο. Ήταν πρωτοετής στο κολέγιο όταν εγώ διένυα την τελευταία μου χρονιά. Παίξαμε μαζί δηλαδή για ένα χρόνο. Οταν ήταν στον Παναθηναϊκό εγώ έπαιζα στον ΠΑΟΚ και πέρσι που ήμουν στη Σάσαρι, εκείνος ήταν στη Βενέτσια”.

 

 

Η σχέση του Ουίλ Χάτσερ όμως με τον Μάικλ Μπράμος δεν εξαντλείται στις αθλητικές συναντήσεις τους: “Έχουμε και οικογενειακή σχέση. Γνωρίζω τη γυναίκα, τον πατέρα και τη μητέρα του. Θέλω να τον δω και να μιλήσουμε. Πάντα ευχόμαστε ο ένας τον άλλον να είμαστε υγιείς, γιατί είναι το σημαντικότερο για έναν αθλητή”.

 

 

Για το αν θα τον ήθελε κάποια στιγμή συμπαίκτη του: “Είναι καλό παιδί. Στην πρώτη του χρονιά στο κολέγιο που συνυπήρξαμε, ήταν νέος. Δεν έλεγε πολλά και προσπαθούσε να ταιριάξει και να παίξει μπάσκετ. Είναι εξαιρετικός τύπος και παίκτης”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ