20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ουίλτζερ: «Μπορούμε νέο μπρέικ στο ΟΑΚΑ»

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στο ΣΕΦ μετά το μπρέικ στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός τον.. μιμήθηκε έκανε το δικό του μπρέικ χθες και ο Κάιλ Ουίλτζερ πιστεύει πως η ιστορία με τα μπρέικ μπορεί να συνεχιστεί. Ο Καναδός φόργουορντ λίγο μετά το τέλος του αγώνα και το 1-1 στο Φάληρο εξέφρασε αυτή την πεποίθηση.

«Χάσαμε το παιχνίδι, αλλά νομίζω πως το πλάνο μας ήταν πολύ καλό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα και στο επόμενο παιχνίδι μας. Να παίξουμε πολύ καλά και να έχουμε την ίδια προσέγγιση την Κυριακή», ήταν τα πρώτα του λόγια, ο οποίος είδε τα πράγματα με ψυχρή λογική όταν κλήθηκε να πει την άποψή του για αυτό το τρίτο δεκάλεπτο και το επιμέρους 7-16 που το σφράγισε χθες στο ΣΕΦ: «Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο διάστημα αυτό. Εμείς χάσαμε σουτ που θα μπορούσαν να έχουν μπει. Έπαιξαν καλά στην τρίτη περίοδο. Εμείς έπρεπε και πρέπει να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε την μπάλα να έχουμε αυτοπεποίθηση σε κάθε μας κίνηση και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Χωρίς δεύτερη σκέψη απάντηση και για την τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να χρεώνεται σε φάουλ πάνω στον Κρις Σίνγκλετον στην διεκδίκηση του ριμπάουντ: «Είναι ένα δύσκολο σφύριγμα, το οποίο ήταν σε βάρος μας και αυτό είναι απογοητευτικό από μόνο του. Αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Όπου στο επόμενο παιχνίδι πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει και νέο μπρέικ: «Αναμφίβολα μπορούμε! Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να τους αναγκάσουμε να σουτάρουν υπό δύσκολες συνθήκες. Κάποια θα τα βάλουν, αλλά όχι όλα. Θα πρέπει να μοιράσουμε την μπάλα, να σπρώξουμε την μπάλα στον αιφνιδιασμό, να προσέξουμε τα ριμπάουντ».

Για τον ίδιο όλη η σειρά είναι έτσι κι αλλιώς κάτι πολύ καινούριο στη ζωή και στην καριέρα του και το ζει διαφορετικά από τους πιο έμπειρους συμπαίκτες του που... τα έχουν δει όλα: «Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα και στα δύο γήπεδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας πρέπει να συνεχίσουμε κι εμείς με ενέργεια. Και όταν παίζουμε εδώ να κανουμε το καλύτερο και να μας ανεβάσουν κι αυτοί με την δική τους ενέργεια. Πρέπει όμως πρώτα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκεί, να παίξουμε δυνατά!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ