17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ουίλιαμσον για Τόκιο

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021 δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές αναφορικά με τους συμμετέχοντες.

Η Εθνική ΗΠΑ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το οποίο από φέτος το καλοκαίρι μετατέθηκε για του χρόνου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκρεγκ Πόποβιτς, έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του και σε αυτά είναι πιθανό να προστεθεί και ο Ζάιον Ουίλιαμσον.

Ο 19χρονος φόργουορντ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς έχασε την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ εξαιτίας σοβαρού προβλήματος τραυματισμού στο δεξί γόνατο, αλλά στα δεκαεννέα παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί πριν από τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο 71χρονος κόουτς δεν τον υπολόγιζε για φέτος, πλέον όμως ανοίγει ο δρόμος να τον συμπεριλάβει στις επιλογές του για το 2021.

«Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν προσθήκες και διαφοροποιήσεις. Για παράδειγμα, εικάζω ότι ο Ζάιον Ουίλιαμσον θα είναι στα υπ’ όψιν εάν παραμείνει υγιής και συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις», ανέφερε στο Reuters ο υπεύθυνος επικοινωνίας του αμερικανικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Κρεγκ Μίλερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ