17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ουίζαρντς: Πολύμηνη απουσία για Αβντίγια! (vid)

Οι χειρότεροι φόβοι του ιατρικού επιτελείου των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς επιβεβαιώθηκαν και ο Ντένι Αβντίγια έχει μπροστά του μία τρίμηνη απουσία από την αγωνιστική δράση! Δεν θα υποβληθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, σε χειρουργική επέμβαση ο Ισραηλινός.

Τέλος λαμβάνει με κάθε επισημότητα η πρώτη σεζόν της καριέρας του Ντένι Αβντίγια στο NBA. O Ισραηλινός φοργουορντ των Ουίζαρντς, ο οποίος στο προχθεσινό παιχνίδι της ομάδας του με το Γκόλντεν Στέιτ πάτησε άτσαλα στο παρκέ και γύρισε πολύ άσχημα τον αστράγαλό του, διεγνώσθη με κάταγμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του. Λόγω της φύσης του τραυματισμού, ο παίκτης των Ουίζαρντς δεν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, αλλά θα ακολουθήσει μία συντηρητική θεραπεία ώστε να επουλωθεί μόνος του ο τραυματισμός.

Με αυτήν την εξέλιξη, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ουάσιγκτον, ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται εκτός παρκέ για περίπου 12 εβδομάδες, ήτοι τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στα μέσα του καλοκαιριού, αρκετά νωρίς δηλαδή ώστε να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Η πρώτη σεζόν έλαβε τέλος με μέσους όρους 6.3 πόντων, 4.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, πραγματοποιώντας μία καλή παρουσία με την ομάδα που τον διάλεξε με το 9ο πικ του περσινού ντραφτ.

https://www.youtube.com/watch?v=IPObki53_00



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ