18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ουάιτ: «Θα επιστρέψω το συντομότερο» (vids)

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον καρπό του αριστερού χεριού υποβλήθηκε ο Άαρον Ουάιτ, που στάθηκε άτυχος στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 29χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στο μετακάρπιο στο «Audi Dome», στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό για το «Magenta Sport Cup 2021». Ο Αμερικανός θα χρειαστεί, τώρα, να μείνει για τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός παρκέ.

https://www.youtube.com/watch?v=jYqjkwTssnU

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και τη συμπαράσταση. Υποβλήθηκα ήδη χθες βράδυ σε επιτυχημένη επέμβαση και θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό στα παρκέ. Δεν είναι ο τρόπος που ήθελα να αρχίσει η σεζόν για εμένα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω υγιής και να βοηθήσω την ομάδα μου, τον Ερυθρό Αστέρα», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Σέρβοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τους «πρασίνους», αναφορικά με τον τραυματισμό του, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τους απαντάει άμεσα. Για την ιστορία, το συγκρότημα του Βελιγραδίου ήταν εκείνο που επικράτησε και μάλιστα με άνεση.

https://www.youtube.com/watch?v=aS2-NiOs2Us



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ