23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ερυθρός Αστέρας: Δυσαρέσκεια για Παναθηναϊκό

Ο τραυματισμός του Άαρον Ουάιτ έφερε την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα που δεν ενημέρωνει μόνο για αυτόν, αλλά στρέφεται κι εναντίον του Παναθηναϊκού. Ο Ουάιτ τραυματίστηκε, υπέστη κάταγμα στον αριστερό καρπό, στη διάρκεια φιλικού ανάμεσα στις δύο ομάδες στο τουρνουά του Μονάχου και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στο παρκέ με τους ψυχραιμότερους να κατευνάζουν τα πνεύματα.

Οι Σέρβοι ενημέρωσαν πως η επέμβαση θα γίνει άμεσα και στο Μόναχο, από το οποίο θα αναχωρήσει τη Δευτέρα μετά το χειρουργείο. Και πρόσθεσαν: "Η ομάδα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μάρκο Πέσιτς, διευθυντή της Μπάγερν Μονάχουν και στο ιατρικό επιτελείο της γερμανικής ομάδας για την άμεση βοήθεια στον Άαρον Ουάιτ. Η ομάδα μας θα πρέπει να εκφράσει την δυσαρέσκειά της για την ανάρμοστη συμπεριφορά κάποιων μελών του Παναθηναϊκού, όπως και την απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης από το ιατρικό επιτελείου του και τους γιατρούς".

Ο Παναθηναϊκός μέσω των social media της ομάδας ευχήθηκε περαστικά στον Ουάιτ,.  Να πούμε πως από τη στιγμή που η ελληνική ομάδα δεν είναι ο διοργανωτής του τουρνουά και εφόσον υπήρχαν εκεί τόσο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, όσο και αυτό της διοργανώτριας Μπάγερν Μονάχου, αυτοί είναι που είναι που μπορούν πρώτοι να πλησιάσουν τον παίκτη. Και αφού πάρουν άδεια από τους διαιτητές να μπουν στο γήπεδο. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ