16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ομάδες στην Ιταλία επιθυμούν να υποβιβαστούν!

Στενεύει... ο κλοιός στο ιταλικό πρωτάθλημα όπου οδεύει προς την οριστική διακοπή λόγω κορονοϊού και ήδη ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να υποβιβαστούν, καθώς δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν τις οικονομικές ζημιές.

Αυτό που βιώνει το τελευταίο διάστημα η Ιταλία είναι κάτι το πρωτόγνωρο με τη χώρα να μετράει καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς εξαιτίας της πανδημίας και παρά την θέληση των υπεύθυνων να ολοκληρώσουν την σεζόν, οι εξελίξεις δεν τους το επιτρέπουν.

Πλέον όλα δείχνουν ότι το ιταλικό πρωτάθλημα δεν γίνεται να ολοκληρωθεί και φαίνεται πως πλησιάζει το οριστικό λουκέτο για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport δύο με τρεις ομάδες του πρωταθλήματος προτιμούν να αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία και θα ζητήσουν άμεσα τον υποβιβασμό τους, καθώς σε μια πιθανή οριστική διακοπή η ζημιά θα φτάσει τα 40εκατ. ευρώ για τις ομάδες κάτι που φαντάζει απαγορευτικό για τους συγκεκριμένους συλλόγους.

Αναμένεται σύντομα η απόφαση που θα λάβει η ιταλική ομοσπονδία όσον αφορά το μέλλον του πρωταθλήματος και αναλόγως θα πράσουν και οι συγκεκριμένες ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ