23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ώρα αφίξεων για τους ξένους

Προχωράει η διαδικασία ενσωμάτωσης των ξένων παικτών στην ομάδα του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τέσσερις νέες αφίξεις την επόμενη εβδομάδα.

Μετά τον ερχομό του Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις, σειρά παίρνει και η άφιξη και των υπόλοιπων ξένων του ρόστερ του Ολυμπιακού, οι οποίοι ένας ένας πρόκειται να αφιχθούν στην Αθήνα και να ενσωματωθούν στην "ερυθρόλευκη" ομάδα. Η αρχή πρόκειται να γίνει αύριο, 14 Αυγούστου, με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος θα φτάσει στην Αθήνα στις 19:50 , ενώ την Κυριακή 15 Αυγούστου στις 20:45 είναι προγραμματισμένη η άφιξη της πτήσης του Χασάν Μάρτιν.

Ο τρίτος Αμερικανός του "ερυθρόλευκου" ρόστερ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, θα αφιχθεί το πρωί της Δευτέρας, 16/8, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ τελευταίος θα είναι ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μουστάφα Φαλ. Ο Φαλ, λόγω των καλοκαιρινών του υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, αναμένεται να έχει καθυστερημένη ημερομηνία άφιξης, καθώς η άδειά του ξεκίνησε μόλις την περασμένη Δευτέρα, που επέστρεψε η αποστολή των Γάλλων από την Ιαπωνία, και για αυτόν τον λόγο, θα αφιχθεί στις 20 Αυγούστου, στις 16:10.

Με την ομάδα του πλήρη, και εν αναμονή νέων μεταγραφικών προσθηκών, ο Ολυμπιακός θα προετοιμαστεί για τα πρώτα δυνατά φιλικά τεστ, τα οποία είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου, καθώς στο ΣΕΦ θα διοργανωθεί φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή των Λαύριο, Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ, πριν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αναχωρήσει για την Κύπρο, σε ένα τουρνουά το οποίο θα έχει επίσης έντονο άρωμα Ευρωλίγκας, με τη συμμετοχή της Ζενίτ, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ