16.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια σε Γαλλία και Φάλ (pic)

Η Γαλλία πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών και ο Ολυμπιακός συνεχάρη, με δημοσίευσή του, τον νέο μεταγραφικό απόκτημά του, Μουσταφά Φάλ, για την παρουσία του στον αγώνα του Χρυσού Μεταλλίου.

Με... "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Ολυμπιακού Τουρνουά Ανδρών. Ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος αποτελεί μέρος του ρόστερ των Γάλλων, θα είναι στο παιχνίδι του Χρυσού Μεταλλίου, μετά από τη μεγάλη πρόκρισή επί της Σλοβενίας. Ο Φαλ αγωνίστηκε 9:52 λεπτά στον αγώνα, μαζεύοντας 2 ριμπάουντ και μοιράζοντας 1 ασίστ, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην τεράστια νίκη της ομάδας του Βενσάν Κολέ.

Ο υψηλόσωμος σέντερ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, και οι "Ερυθρόλευκοι" έσπευσαν να τον συγχαρούν για την πρόκριση, η οποία θα τον δει να γυρίζει από την Ιαπωνία με - τουλάχιστον - το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του.

"Συγχαρητήρια Μουσταφά Φαλ για την πρόκριση στον Τελικο΄του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών του Τόκιο με την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας!" ήταν το μήνυμα των "Πειραιωτών" στον νέο σέντερ της ομάδας τους.

https://twitter.com/olympiacosbc/status/1423278182434676747



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ