23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: “Σπανούλης, ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ”

Ο Βασίλης Σπανούλης βρήκε τη θέση του στους κορυφαίος της δεκαετίας στην Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός έκανε το δικό του ξεχωριστό αφιέρωμα για τον αρχηγό του που έγραψε ιστορία. Ένα κείμενο, χωρίς πολλά λόγια και μια σειρά φωτογραφιών που μιλούν από μόνες τους για την πορεία του στα ερυθρόλευκα:

"Ο Θρύλος του Θρύλου, ο καλύτερος παίκτης του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία 10 χρόνια κι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο τεράστιος Βασίλης Σπανούλης ανακοινώθηκε σήμερα ως το τελευταίο μέλος της καλύτερης δεκάδας της Ευρωλίγκας την τελευταία δεκαετία.

Και η ανακοίνωση έγινε την ίδια μέρα που πριν 7 χρόνια είχε οδηγήσει τον Θρύλο στην κατάκτηση της Back2Back Ευρωλίγκας.

Ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια στο λιμάνι και τα κατορθώματά του είναι τεράστια.

Δυο ευρωπαϊκά με τον Ολυμπιακό και δυο φορές στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, τέσσερις τελικούς Ευρωλίγκας, ένα διηπειρωτικό, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας, μέλος της πρώτης και δεύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας για πολλές σεζόν, πρώτος σκόρερ, πρώτος πασέρ και πρώτος σε ranking στη διοργάνωση και αμέτρητες στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι φωτογραφίες και τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να περιγράψουν όσα έχει καταφέρει και όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Είναι απλά ένα μικρό αφιέρωμα για τον καλύτερο όλων".

Δείτε όλο το αφιέρωμα από το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ