17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την Α1 Γυναικών: Το… τρίτο ημίχρονο (pics)

Το νικηφόρο αποτέλεσμα «κρατάει» ο Γιώργος Παντελάκης από την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Στο δεύτερο αγώνα τους μετά την επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος οι Πειραιώτισσες ξεπέρασαν και το εμπόδιο του «Δικεφάλου», με τον προπονητή τους να εξηγεί μετά το ματς στο φαληρικό στάδιο: «Προσπαθούσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να ελέγξουμε το ρυθμό. Είναι απόλυτα λογικό ύστερα από τόσους μήνες απραξίας, μόνο με προπόνηση, να υπάρχουν κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Επί της ουσίας και χωρίς φιλικά τώρα μπορούμε να αντιληφθούμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε στο παιχνίδι και μπορούμε να τις διορθώσουμε. Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι η ομάδα να κερδίζει, μέχρι να μπει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό».

Η Στέφανι Κόστοβιτς πήρε το λόγο εκ μέρους των «ερυθρόλευκων» παικτριών, τονίζοντας: «Καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να βελτιωθούμε τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά είμαι σίγουρη ότι μέσα από τους αγώνες θα καταφέρουμε να το πετύχουμε και να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς».

Η Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ τελείωσε με 14π. με 7/7 δίποντα, αλλά σε σχετική ερώτηση αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν θέλω να σταθώ στην απόδοσή μου, είμαι τυχερή γιατί έχω εξαιρετικές συμπαίκτριες».

Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Βασίλης Μασλαρινός, ανέφερε για την ήττα της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι της για το 2021, αφού την περασμένη Τετάρτη (24/03) είχε ρεπό: «Η ομάδα μας αποτελείται από ιδιαίτερα ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες. Υστερούμε όμως σε εμπειρία και πληρώσαμε αρκετές φορές τέτοια λάθη. Για να κερδίσεις μια έμπειρη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός -και μακριά από την έδρα σου- πρέπει να είσαι σωστός για σαράντα λεπτά. Παρ’ όλα αυτά η εμφάνισή μας, το γεγονός ότι δεν παρατήσαμε ποτέ το ματς, αλλά φθάσαμε να διεκδικούμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό μάς αφήνει ικανοποιημένους και θα προσπαθήσουμε να "χτίσουμε" πάνω σε αυτό για το μέλλον!».

Η Αθηνά Λέξα επεσήμανε, από την πλευρά της: «Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλέψαμε ολόκληρη την εβδομάδα. Κάποια πράγματα μας βγήκαν, άλλα όχι. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας».

Δηλώσεις έκανε και η Ρένια Καρλάφτη: «Ήταν ένα ματς για το οποίο δουλέψαμε πολύ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες και μας στοίχισε το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά τρεις παίκτριές μας είχαν από τέσσερα φάουλ. Προσπαθήσαμε πολύ. Τώρα, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς». Οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (31/03, 14.00) στο κλειστό της Πυλαίας τη Νίκη Λευκάδας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ