24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Ντέιβις: «Μου προσέφεραν 500 ευρώ για να μην σκοράρω!»

Το μέγεθος της αντιπαλότητας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι κάτι που πολλοί ξένοι αθλητές που έρχονται στη χώρα μας έχουν να σχολιάζουν, και σε αυτή τη λίστα προστέθηκε η Τζόρι Ντέιβις, την οποίο προσέγγισε φίλος του Παναθηναϊκού με 500 ευρώ ώστε να μην σκοράρει στο παιχνίδι των Τελικών!

Οι Τελικοί της Α1 Γυναικών ήδη είναι αρκετά επεισοδιακοί, με το καλάθι της Ριντ να αποτελεί το πρώτο αμφιλεγόμενο σκηνικό της σειράς, το οποίο όπως είναι γνωστόν οδήγησε και στην αναβολή του δεύτερου τελικού, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει εχθές, Κυριακή (16/5). Σε αυτό προστέθηκε και ένα εκτός γηπέδου σκηνικού, το οποίο ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Τζόρι Ντέιβις.

Η Αμερικανίδα αναφέρει πως το απόγευμα της Δευτέρας, φίλαθλος του Παναθηναϊκού προσέφερε σε αυτήν και μία συμπαίκτριά της 500 ευρώ ώστε να μην σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι της σειράς των Τελικών! Βέβαια, όπως φαίνεται και από το "τιτίβισμά" της, είναι κάτι που τουλάχιστον η ίδια πήρε με μία πιο εύθυμη νότα, τονίζοντας μάλίστα πως δεν έχει δει αντιπαλότητα σαν κι αυτή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού:

«Ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού εδώ στην Ελλάδα μόλις πρόσφερε σε εμένα και μία συμπαίκτριά μου 500 ευρώ για να μην σκοράρουμε στους Τελικούς! Χαχα, αυτή η αντιπαλότητα είναι κάτι που δεν έχω δει πουθενά αλλού!» θα γράψει στο Tweet της η Ντέιβις.

Για την ιστορία, στο πρώτο παιχνίδι των Τελικών της Α1 Γυναικών, η Ντέιβις είχε σκοράρει 2 πόντους, απέναντι στις "Πράσινες".

Δείτε το Tweet της Ντέιβις:

https://twitter.com/iamjoridavis/status/1394335055997243399



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ