22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ερυθρόλευκη» έφεση (vid)

Ο Ολυμπιακός άσκησε, όπως αναμενόταν, το δικαίωμα που είχε για 48 ώρες και κατέθεσε έφεση για την πρωτόδικη απόφαση αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο επανεξετάστηκε το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στον πρώτο, πολυσυζητημένο, τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν, λοιπόν, έφεση στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ, το βράδυ της Κυριακής (16/05), αποστέλλοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή το φύλλο αγώνα, το βίντεο της μετάδοσης, αλλά και κάποιες φωτογραφίες,  που αφορούν στο καλάθι που σημείωσε η Ριντ στην τελευταία φάσης της αναμέτρησης που πραγματοποιήθησε στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Τα άλλα τέσσερα μέλη της ΚΕΔ (σσ. οι Στέλιος Συμεωνίδης, Νίκος Ζαβλανός, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Κώστας Μητσόπουλος) καλούνται τώρα να επανεξετάσουν τόσο την επίμαχη φάση, όσο και την πρωτόδικη απόφαση. Και όλα αυτά με τις δύο ομάδες να περιμένουν την έκβαση, προκειμένου να μάθουν αν θα χρειαστεί να παίξουν ξανά τον πρώτο τελικό, αν θα χρειαστεί να παίξουν μια παράταση ή αν η σειρά θα συνεχιστεί από το δεύτερο παιχνίδι, όταν αυτό οριστεί. 

Θυμηθείτε, σε βίντεο, την επίμαχη φάση στο 2:31:39.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ