21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Μονακό: To πρώτο ημίχρονο είχε σφραγίδα Ντόρσεϊ – Βεζένκοφ! (vids)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό στον τελικό του φιλικού τουρνουά που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ και σε ένα πρώτο ημίχρονο με υψηλό σκορ και τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά η μία στην άλλη, δύο από τα μεγάλα επιθετικά όπλα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έκαναν αισθητή την παρουσία τους!

Ο λόγος γίνεται για τους Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τους δύο παίκτες να αναμένεται τη φετινή σεζόν να αποτελέσουν επιθετικά βαρόμετρα για τους "Πειραιώτες", κάτι που απέδειξαν και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μονακό. Απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου εικοσάλεπτου ήταν ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, καθώς ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πέτυχε 15 πόντους στις πρώτες δύο περιόδους, δείχνοντας να βρίσκει τον ρυθμό του και ενθουσιάζοντας τον κόσμο που βρίσκεται απόψε στο ΣΕΦ.

Την ίδια ώρα, ένας άλλος από τους μεγάλους επιιθετικούς πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, ο Σάσα Βεζένκοφ, έκανε την διαφορά με μία από τις φάσεις του αγώνα, καθώς με τη λήξη του ημιχρόνου, πήρε τη μπάλα στα χέρια του και εκτέλεσε για τρεις πριν την κόρνα της γραμματείας, βάζοντας τον Ολυμπιακό μπροστά στην ανάπαυλα με 52-51, σε ένα "γεμάτο" πρώτο ημίχρονο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ