25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Λαρεντζάκης… χάρμα με ρεκόρ

Τη βραδιά της ζωής του στην Ευρωλίγκα είχε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να είναι απολαυστικός στο Μιλάνο, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής στην απόδραση του Ολυμπιακού από το Μιλάνο, με τον διεθνή γκαρντ να κάνει... τα πάντα και να συμφέρει. Ο ίδιος είχε ξανά τη «σπίθα», που ψάχνει σε εκείνον ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να «ανάψει» η ομάδα και ο ρυθμός της, με αποτέλεσμα να έχει ρόλο καταλύτη στο πρώτο «διπλό» της χρονιάς.

Ο Λαρεντζάκης, μάλιστα, είχε την καλύτερη βραδιά στην καριέρα του, σκοράροντας 18 πόντους με 0/1 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 3/3 βολές, δύο ριμπάουντ και κανένα λάθος σε σχεδόν 17 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. «Έσπασε», δε, το ατομικό του ρεκόρ σε πόντους, ξεπερνώντας τους 13 με τη Ζαλγκίρις στον αγώνα του ΣΕΦ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το ρεκόρ του σε τρίποντα, σημειώνοντας 18, με την προηγούμενη επίδοση να είναι τα 16 σε έναν αγώνα με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, όπου είχε επικρατήσει με 95-90.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ