22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έντονο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Τάιλερ Ντόρσεϊ! (vid)

Όλοι και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ να αφήσει την Ευρώπη και να επιστρέψει στο NBA, καθώς το ενδιαφέρον για τον στόχο του Ολυμπιακού είναι πολύ έντονο!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ άφησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τον περασμένο Μάιο, επιστρέφοντας στις ΗΠΑ και κλείνοντας έτσι το κεφάλαιο της διετούς παρουσίας του στο Ισραήλ. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, ο οποίος ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, τους τελευταίους μήνες ακούγεται διαρκώς ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει τον 25χρονο ομογενή για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Κάτι τέτοιο όμως, όπως φαίνεται, συγκεντρώνει όλο και λιγότερες πιθανότητες. Ήταν ήδη γνωστό πως η προτεραιότητα του Ντόρσεϊ ήταν η επιστροφή στο NBA, όπου πέρασε τρεις σεζόν σε Ατλάντα Χοκς και Μέμφις Γκρίζλις, προτού κάνει το ταξίδι για την Ευρώπη και η παραμονή του στη "Γηραιά Ήπειρο" θα γινόταν μόνο αν δεν υπήρχε προοπτική κάποιου συμβολαίου στον "μαγικό κόσμο". Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βονιαρόφσκι, αυτή η προοπτική όχι απλώς υπάρχει, αλλά υπάρχει και έντονα! Το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει ο Ντόρσεϊ στο NBA προέρχεται από αρκετές ομάδες, και όπως φαίνεται θα είναι μη αναμενόμενο αν εν τέλει την επόμενη χρονιά ο παίκτης συνεχίσει να αγωνίζεται στην "δικιά μας" πλευρά του Ατλαντικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ