23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι τιμές στον Φώτση και… οι φωνές στα Ιλίσια (pic)

Ο Αντώνης Φώτσης τιμήθηκε στο Λέχαιο, αλλά ο Ηλυσιακός ηττήθηκε από τον Λέοντα, με την αθηναϊκή ομάδα να εκτοξεύει «βολές» προς πάσα κατεύθυνση, διαμαρτυρόμενη για όσα ισχυρίζεται πως εκτυλίχθηκαν στον αγώνα.

Ο Αντώνης Φώτσης φαίνεται πως θα γνωρίσει... παντού τιμές για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς σε περιοχές σαν το Λέχαιο δεν... πατάνε κάθε μέρα παίκτες σαν και τον ίδιο. Κάπως έτσι, ο Λέοντας του απέδωσε αυτές που του άξιζαν, με το «θρυλικό» φόργουορντ να γνωρίζει την αποθέωση και να παίρνει μία πρώτη γεύση όσων αναμένεται να βιώσει φέτος στα παρκέ της Γ' Εθνικής.

Από την άλλη, πάντως, ο Λέοντας... πλήγωσε τον «Μπάτμαν», κερδίζοντας με 75-73 τον Ηλυσιακό. Στο πλαίσιο του αγώνα αυτού, η ομάδα των Ιλισίων προχώρησε σε καταγγελίες για όσα έκαναν γραμματεία, κομισάριος και διαιτητές στη διάρκεια της αναμέτρησης, θεωρώντας πως έπαιξαν ρόλο στη ροή του παιχνιδιού, αποφασίζοντας να «εκτοξεύσει» παντού τα «πυρά» της.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Τραγικά τα όσα ζήσαμε από την αρχή μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε την προσπάθεια της γηπεδούχου ομάδας του Λέχαιου και τους συγχαίρουμε για τη νίκη τους.

Διαιτητές, γραμματεία, αλλά και ο κομισάριος σε ένα δικό τους παιχνίδι, σταματούσαν κάθε τρεις και λίγο τον αγώνα για να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τις φάσεις όπου το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο και ένα παιχνίδι που δεν άφησε την ομάδα μας να βρει ποτέ ρυθμό.

Δεν έγινε χρήση της κόρνας για όλο το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μην γίνονται αλλαγές, να δίνονται τα τάιμ άουτ στην ροή που το παιχνίδι παιζόταν κανονικά, λάθη στην κατοχή μπάλας, μη καταλογισμός τεχνικών ποινών σε βρισιές, κλωτσιά αντικειμένου (όπου ο διαιτητής έδωσε και το χέρι του στο παίκτη για να τον ηρεμήσει), παράβαση 6 παικτών εντός παρκέ, είδαμε αλλαγή παίκτη στο ενδιάμεσο των βολών και αποκορύφωμα, δεχθήκαμε προειδοποίηση γιατί ο πάγκος μας πανηγύριζε θερμά τα καλάθια της ομάδας μας. Ένα παιχνίδι με όλα τα τραγελαφικά, να λήγει μετά από δύο ώρες.

Θα θέλαμε να μάθουμε με ποιά κριτήρια ορίζει η ομοσπονδία κριτές και διαιτητές, οι οποίοι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις ούτε στα βασικά για την διεξαγωγή του αγώνα και με ποιό δικαίωμα χρησιμοποιεί ως δικαιολογία ο κομισάριος την λέξη πρωτάρηδες σε αυτό το επίπεδο.

Πραγματικά, όσο υπομονετικός και να είσαι, χάνεις την ψυχραιμία σου μετά από όλα αυτά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ