18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι Σέλτικς στοχεύουν στην παραμονή των Τέιτουμ και Χέιγουορντ

Οι Μπόστον Σέλτικς παρά την φιλότιμη προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μαιάμι Χιτ και να βρεθούν στους τελικούς του ΝΒΑ αλλά αυτό δεν πτοεί τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι βλέπουν ότι έχουν αρκετά καλό... υλικό στα χέρια τους ώστε να βαδίσουν τα επόμενα χρόνια.

Η φετινή σεζόν μόνο χαμόγελα μπορεί να προσφέρει στον Μπραντ Στίβενς όπου είδε τον Τέιτουμ να ανεβαίνει επίπεδο, παίκτες να ξεπηδούν από το πουθενά ενώ ο συνδυασμός των Σμαρτ, Μπράουν και Ουόκερ να είναι... καυτός. Αν και ο Γκόρντον Χέιγουορντ δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και να παρουσιάσει το αληθινό του πρόσωπο λόγω των τραυματισμών όμως πρόλαβε να θυμίσει στα πλεί οφ λίγο από τον παλιό καλό του εαυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN οι Σέλτικς σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα με τους Χέιγουορντ και Τέιτουμ στα πλάνα τους. Ο Χέιγουορντ είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 3+1 χρόνια και φέτος φαίνεται πως θα ενεργοποιήσει την επιλογή του να παραμείνει στον οργανισμό όπου θα του αποφέρει 34 εκατ. δολάρια.

Παράλληλα δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποια στιγμή ο Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος φέτος απογειώθηκε και απέδειξε ότι μπορεί να καθοδηγήσει τα επόμενα χρόνια τους Σέλτικς σε επιτυχίες. Οπότε οι άνθρωποι των «Κέλτες» πρόκειται να προσφέρουν το maximum συμβόλαιο στον νεαρό φόργουορντ παρότι έχει ακόμη δύο χρόνια συνεργασίας μαζί τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ