21.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι πρώτες δράσεις του Ολυμπιακού κατά COVID

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σειράς "Monday's Games against COVID", που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός παίζοντας με τον Κολοσσό, είναι γεγονός. Μερικές ώρες μετά το τέλος του οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τις δράσεις που ανέλαβαν μαζί με τους χορηγούς τους για την εκπλήρωση του στόχου αυτών των παιχνιδιών, που δεν είναι άλλος από τη συμβολή στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο χορηγός της bwin:

"- Ενίσχυσαν το έργο των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν", προσφέροντας φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
- Υποστήριξαν ηλικιωμένους & μοναχικούς ανθρώπους σε πολλά σημεία της Αττικής, οι οποίοι έχουν πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό, παραδίδοντας χριστουγεννιάτικα κουτιά αλληλεγγύης. Τα δώρα περιλάμβαναν είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό εξοπλισμό ατομικής προστασίας και λόγω των ημερών τα παραδοσιακά γλυκά και το απαραίτητο γούρι του νέου έτους.
- Ενίσχυσαν το έργο των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» προσφέροντας 10.000 γάντια.
- Ενίσχυσαν το έργο των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Θριασίου Νοσοκομείου Ελευσίνας προσφέροντας 10.000 μάσκες.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε σχετικά: "Στο πλαίσιο του προγράμματος 'Monday Game night against COVID', η bwin είναι δίπλα μας και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Μας ενώνουν οι ίδιες αρχές και αξίες καθώς και η αίσθηση της κοινωνικής προσφοράς ιδιαίτερα τώρα που λόγω της πανδημίας οι ανάγκες τόσο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι μεγάλες. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε από κοινού, προσφέροντας βοήθεια όπου είναι απαραίτητη. Μέσα από τις δράσεις μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δυναμική πλατφόρμα αλληλεγγύης από την οποία κανείς δεν πρέπει να περισσεύει!».

*Σημειώνεται, ότι στον φιλικό αγώνα τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας που έχει επιβάλλει ο Ε.Ο.Δ.Υ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ