29.4 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι πιστοί συνεργάτες του Ρεθύμνου

Την ανανέωση της συνεργασίας του, με τη μορφή χορηγίας, με γνωστή ξενοδοχειακή αλυσίδα ανακοίνωσε την Τετάρτη (08/08) το Ρέθυμνο.

Οι Κρητικοί θα πορευθούν και την καινούρια σεζόν, στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, έχοντας στο πλευρό τους την εταιρία «Grecotel» και με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη για την εμπιστοσύνη του για ακόμα μία χρονιά.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της χώρας την Grecotel. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να απολαμβάνει την εγκάρδια, κρητική φιλοξενία και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας των ξενοδοχείων της Grecotel, που την έχουν καθιερώσει στην κορυφαία θέση του τουριστικού γίγνεσθαι της Ελλάδας και την έχουν τιμήσει με δεκάδες βραβεία ποιότητας αλλά και αναγνώρισης από τους ξένους παραθεριστές.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel και προσωπικά τον κ. Νίκο και την κα Μάρι Δασκαλαντωνάκη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη για ακόμη μία χρονιά, προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας στους καλαθοσφαιριστές μας πριν από τις μάχες της Basket League».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ