16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Οι Ουόριορς δεν κράτησαν τον λόγο τους στον Μπολ»

Μπορεί ο ΛαΜέλο Μπολ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Σάρλοτ και να γράφει εξαιρετικές επιδόσεις ως μέλος των Χόρνετς, όμως ο ίδιος μέχρι την ώρα της επιλογής του στο ντραφτ, ήξερε ότι θα ήταν μέλος των Ουόριορς!

Σύμφωνα με τον αναλυτή του ESPN και πρώην NBAer, Τζέιλεν Ρόουζ, ο βενιαμίν της οικογένειας Μπολ είχε πάρει την υπόσχεση από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, σε μία αρκετά σύνηθης τακτική των ομάδων στη νύχτα του ντραφτ, ότι αν δεν επιλεγεί με το #1 από τη Μινεσότα, εκείνοι θα τον πάρουν με το 2ο πικ του Ντραφτ του 2020.

«Την νύχτα του ντραφτ, οι Ουόριορς είπαν στον ΛαΜέλο Μπολ ότι θα τον έπαιρναν με το πικ τους, κάτι που δεν έκαναν τελικά. Αυτό είναι μία ιστορία που θα βγει σύντομα με λεπτομέρειες» ανέφερε ο Ρόουζ στο πόντκαστ του "Jalen & Jacoby".

Σίγουρα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο όλο αυτό να ήταν μία κίνηση τακτικής ενός αρκετά «έξυπνου» συλλόγου. Οι Ουόριορς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον Μπολ ως ένα καλό δόλωμα για να αναγκάσουν ομάδες να ανταλλάξουν με την ομάδα της Καλιφόρνια το #2 πικ, δίνοντας παίκτες που θα έδεναν άμεσα στον ήδη διαμορφωμένο πυρήνα του Γκόλντεν Στέιτ. Από την στιγμή που δεν βρήκαν κάποια ομάδα διατεθειμένη να προσφέρει όσα ήθελαν, πήγαν με τον παίκτη που προτιμούσαν, δηλαδή τον Τζέιμς Ουάιζμαν, ενώ ο Μπολ κατέληξε με το τρίτο πικ στη Σάρλοτ.

O Μπολ γράφει 15.8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ ανά αγώνα και βρίσκεται σε πορεία για να κερδίσει το βραβείο του ρούκι της χρονιάς, από την άλλη, ο Τζέιμς Ουάιζμαν, που επέλεξαν τελικά οι Ουόριορς, έχει μέσους όρους 11.8 πόντων, 5.9 ριμπάουντ ανά αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ