21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οι Ορλάντο Μάτζικ στο… μικροσκόπιο του ΣΕΠΚ (pics)

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη και η δεύτερη φετινή συγκέντρωση των προπονητών της Βόρειας Ελλάδας, στα γραφεία του ΣΕΠΚ στη Μίκρα.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος ανέλυσε στους παρευρισκόμενους ένα μέρος από το προπονητικό πρόγραμμα των Ορλάντο Μάτζικ. Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Σούλης Μαρκόπουλος, ως οικοδεσπότης, αρχικά καλωσόρισε τους συναδέρφους του και παρουσίασε τον ομιλητή. Ο κόουτς Γαλάνης αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε τον περασμένο Οκτώβριο στην αμερικανική πόλη, όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί στις προπονήσεις των Μάτζικ, και ανέλυσε μέσα από την παρουσίασή του τη δομή και λειτουργία της ομάδας, αλλά κυρίως τη διαδικασία των προπονήσεων και τις προπονητικές κατευθύνσεις.

Παρουσίασε συγκεκριμένο ασκησιολόγιο που δουλεύει η ομάδα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και γενικά θέματα τακτικής και στρατηγικής προσέγγισης των αγώνων του ΝΒΑ, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε συζήτηση επί του θέματος. Στο τέλος της συγκέντρωσης έγινε και συζήτηση για τη δημιουργία των επιτροπών που πρόκειται να δημιουργηθούν και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη συγκέντρωση στη Μίκρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ