17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι νυχτερίδες τρόμαξαν τον Αντετοκούνμπο (vids+pics)

Νυχτερίδες έκαναν για πολλοστή φορά φέτος την εμφάνισή του στο «AT&T Center» και οι φιλοξενούμενοι παίκτες, που δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, τρόμαξαν. Μεταξύ αυτών, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς επιβλήθηκαν των Μιλγουόκι Μπακς, με το παιχνίδι να διακόπτεται κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, όταν απρόσκλητοι επισκέπτες άρχισαν να… κόβουν βόλτα, πετώντας, στο κλειστό. «Ήταν η πρώτη φορά που είδα νυχτερίδα από τόσο κοντά. Δεν μου αρέσουν όλα αυτά. Ούτε οι νυχτερίδες ούτε οι κατσαρίδες ούτε τα μυρμήγκια. Προσπάθησα να τρέξω μακριά από τις νυχτερίδες», παραδέχθηκε ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» μετά το ματς, για το οποίο συμπλήρωσε: «Όλοι μετά την πτήση ήταν δύσκολο να κοιμηθούμε. Μάλλον πρέπει να πήγαμε για ύπνο κατά τις πέντε το πρωί. Όμως, αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, αλλά σίγουρα προσπαθήσαμε πολύ. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς είναι πολύ καλή ομάδα, παίζουν εξαιρετική ομαδική άμυνα, γεμίζουν τη ρακέτα και με προκαλούσαν να σουτάρουν».

Θυμηθείτε, ακόμα...
Η κλοτσιά του Μπογκντάνοβιτς δεν έφερε αποτέλεσμα (vids)
Ο Τζινόμπολι στοιχειώνει το Σαν Αντόνιο (vids+pics)
Αναπόλησαν τον Τζινόμπιλι στο Σαν Αντόνιο (vids)

Πριν γίνει το… κακό, πάντως, ο «Greek Freak» πρόλαβε να καρφώσει εντυπωσιακά στο αντίπαλο καλάθι, για να πλασαριστεί στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ, μπροστά από τους Κλέι Τόμπσον, Μπρουκ Λόπεζ και Ο Τζι Ονουνόμπι και πίσω από τους Ντέρικ Τζόουνς Τζ., Τζον Κόλινς, Άντονι Ντέιβις, Κρις Πολ, Λάνγκστον Γκάλογουεϊ και Κέβιν Ερτέλ.

https://www.youtube.com/watch?v=5SWOCx8ebg8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ