17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Τζινόμπολι στοιχειώνει το Σαν Αντόνιο (vids+pics)

Οι απρόσκλητοι επισκέπτες ήταν πολλοί στο «AT&T Center», για την ακρίβεια τέσσερις, αλλά ο Μανού Τζινόμπιλι δεν ήταν εκεί για τους ακινητοποιήσει.

Προσωρινή διακοπή είχαμε στην αναμέτρηση των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Μπρούκλιν Νετς, καθώς νυχτερίδες μπήκαν στην εγκατάσταση κι άρχισαν ανενόχλητες να κόβουν βόλτα στο παρκέ. Στις αρχές Ιανουαρίου ένα περιστέρι είχε κάνει την εμφάνισή του στο «σπίτι» των «σπιρουνιών» κι άπαντες ξέσπασαν σε γέλια.

Τώρα, υπήρξαν παίκτες που τρόμαξαν και βρήκαν καταφύγιο στα αποδυτήρια, ο Πάου Γκασόλ άρχισε χαμογελαστός να κουνάει την πετσέτα του για να τις αποφύγει, άλλοι απλώς έμειναν στον πάγκο μέχρι να βρεθεί λύση. 

https://www.youtube.com/watch?v=iqWqQNQH2IE

Άπαντες, πάντως, αναπόλησαν τον «εξολοθρευτή» παλαίμαχο γκαρντ, με τους φιλάθλους κάποια στιγμή να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

«Προβλήματα με νυχτερίδες σε παιχνίδι των Σπερς; Πού είναι ο Μανού Τζινόμπιλι όταν τον χρειαζόμαστε;», αναρωτήθηκε ο θρύλος των «Τεξανών», Ντέιβιντ Ρόμπινσον.

Θυμηθείτε πώς ο Αργεντινός, εν έτει 2009, είχε πιάσει με το χέρι μια νυχτερίδα που έκανε τη βόλτα της στο «AT&T Center», γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση…

https://www.youtube.com/watch?v=q_6im2RzZxU

https://www.youtube.com/watch?v=iloN1RPs4n0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ