20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα υπό το βλέμμα του… Λίαμ (vids)

Oι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν μία ακόμη ήττα στη φούσκα. Οι Μπρούκλιν Νετς ήταν αυτοί που έφτασαν στη νίκη με το τελικό 119-116 μετά από έναν αγώνα συναρπαστικό στην εξέλιξή του που κρίθηκε οριστικά στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Κι αυτό παρά τη στήριξη και του μικρού Λίαμ, ο οποίος με τη μητέρα του ήταν τουλάχιστον ψηφιακά στο γήπεδο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 15'47'' και στο διάστημα αυτό σημείωσε 16 πόντους, ενώ είχε ακόμη έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο δεν αγωνίστηκε καθόλου, προκειμένου να ξεκουραστεί. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και ακολούθησαν ο Κάιλ Κόρβερ με 13 πόντους και οι ΝτιΒιντσέντζο, Ιλιασόβα και Μέισον που σημείωσαν από 11 με τον Ιλιασόβα να μαζεύει και δέκα ριμπάουντ.

Οι Νετς αγωνίζονται με επτά σημαντικές απουσίες στη φούσκα, αλλά κατάφεραν να σταθούν απέναντι στους Μπακς. Τα "ελάφια" έχουν σημαντική βαθμολογική διαφορά ενόψει πλέι οφ και έτσι ο Μάικ Μπουντνχόλζερ ξεκούρασε παίκτες (εκτός από τον Αντετοκούνμπο στο δεύτερο μισό δεν έπαιξαν ούτε οι Μίντλετον, Μπλέντσο).

Ο Λουαλού Καμπαρό ήταν ο πρώτος σκόρερ των Νετς με 26 πόντους, ενώ ο Γκάρετ Τεμπλ είχε 19 πόντους και ήταν αυτός που σημείωσε το καθοριστικό καλάθι με 6'' να απομένουν για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Στο χρόνο που απέμεινε οι Μπακς δεν κατάφεραν καν να εκδηλώσουν επίθεση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ