18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι «μεταγραφές» του Προμηθέα… παίζουν για την πρόκριση

Ο Προμηθέας έφερε στα ίσια την σειρά των ημιτελικών με την ΑΕΚ, δείχνοντας αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας στο πώς ξεπέρασε την άδοξη ήττα στο πρώτο ματς και το όνειρο της συμμετοχής στους τελικούς των πλέι οφ παραμένει ζωντανό.

Ταυτόχρονα με την διεξαγωγή αυτών των αγώνων, οι Πατρινοί διαβάζουν καθημερινά πλήθος ονομάτων που έχουν... αποκτηθεί από την ομάδα τους και χαμογελώντας με νόημα ψιθυρίζουν ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Τα λόγια που είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Λιόλιος στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, μόνο τυχαία δεν ήταν. «Εμείς δεν θα αρχίσουμε να απαντάμε σε κάθε σενάριο. Εμείς έχουμε παίκτες και τους εμπιστευόμαστε απόλυτα, δίνουν μια σημαντική σειρά αγώνων και τους στηρίζουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Στον Προμηθέα δεν αρνούνται ότι θα γίνουν κινήσεις στις μεταγραφές, αλλά απορούν με τα σενάρια... αποψίλωσης της ομάδας. Με όσα έχουν διαβάσει, μιλάνε για μεγάλες εκπλήξεις που έρχονται, αφού οι ανανεώσεις παικτών θα είναι πολύ περισσότερες από όσες κάποιοι φαντάζονται, αφού η κοινή λογική λέει ότι ένας τόσο πετυχημένος αγωνιστικός κορμός δεν γίνεται να αποδομηθεί.

Στον Προμηθέα, πάντως, προτιμούν να ασχολούνται με την πραγματικότητα παρά με τα σενάρια. Η οποία πραγματικότητα λέει αφ’ ενός ότι η ομάδα παλεύει με αξιώσεις για μια ιστορική πρόκριση, σε μια χρονιά που ήδη έχει σφραγίδα επιτυχίας, αφ’ ετέρου ότι η Πάτρα έχει αγκαλιάσει με θέρμη και σε διάρκεια αυτή την πρόταση για τον αθλητισμό συνολικά.

Η εικόνα του κατάμεστου γηπέδου και η άριστη ατμόσφαιρα αποτέλεσε για τους Πατρινούς και δικαίωση, αλλά και κίνητρο για να συνεχίσουν σε όλα τα επίπεδα την προσπάθεια που κάνουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ