18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι καλύτεροι… δεύτεροι της Ευρωλίγκας (vid)

Ο Νάντο Ντε Κολό για δεύτερη φορά στην καριέρα του και οι Μάικ Τζέιμς, Βασίλιε Μίτσιτς, Βενσάν Πουαριέ και Ουόλτερ Ταβάρες ψηφίστηκαν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2018-2019.

Ο 31χρονος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση και το 2015, ενώ την τριετία 2016-2017 ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας της σεζόν. Το 2016, μάλιστα, είχε αναδειχθεί και MVP και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν για πρώτη φορά στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Οι πέντε παίκτες, όπως συνέβη και με τα μέλη της κορυφαίας πεντάδας, αναδείχθηκαν μέσω από την ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των φιλάθλων. Ο 28άχρονος γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο κατέκτησε φέτος και το βραβείο «Αλφόνσο Φορντ» και ο 27χρονος σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς. Ο Σέρβος γκαρντ της Εφές Αναντόλου, από την πλευρά του, ετοιμάζεται να πάρει μέρος για πρώτη φορά στο Φάιναλ Φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, που θα φιλοξενηθεί στη Βιτόρια, ενώ ο Γάλλος σέντερ της Μπασκόνια συμμετείχε φέτος μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα.

https://www.youtube.com/watch?v=YEnQ7RiWw48



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ