16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ευχαριστίες του Μούτσιου και το «μάθημα» του Μέξα (vids)

Ο Ηρακλής πέρασε από το Μεσολόγγι κερδίζοντας τον Χαρίλαο Τρικούπη με 76-63, σε μια αναμέτρηση που είχε δυο όψεις, και την κάθε ομάδα να έχει να θυμάται από ένα θετικό ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι στην μετά Γιάννη Δημητριάδη εποχή, και με τον Ηλία Μούτσιο στον πάγκο τους, εμφανίστηκαν άριστα στημένοι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισαν στο +8 (39-31), έχοντας ανεβάσει την διαφορά και στο +12. Ο Ηρακλής με μπροστάρη τον Κακαρούδη αλλά και την άμυνα του μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ρεκόρ 6-1, όσο και ο Ιωνικός Νικαίας. Ο Κώστας Μεξας στις δηλώσεις του στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, μιλώντας για «μάθημα» για την ομάδα του.

Για το παιχνίδι μίλησαν και οι Μιχάλης Πολυτάρχου και Στάθης Παπαδιονσίου, οι οποίοι επίσης στάθηκαν στα δυο διαφορετικά ημίχρονο, με τον πρώτο να μιλάει για συνεχόμενους τελικούς, και τον δεύτερο για βελτίωση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Άπαντες στάθηκαν και στην ξεχωριστή παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Δείτε τα video :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ