19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι επιλογές εμπιστοσύνης του Καστρίτη

Εχει την λογική του και μοιάζει μελετημένο το πλάνο πάνω στο οποίο βαδίζει η επάνδρωση του Ηρακλή με στόχο την δημιουργία του ανταγωνιστικότερου δυνατού συνόλου στην επάνοδό του στην Basket League. Η εντυπωσιακή εκκίνηση με τους Σούλερ και Χάνλαν ήταν το δείγμα υψηλών στόχων και κυρίως ικανότητας να πειστούν αυτοί.

Η συνέχεια, είναι λύσεις δοκιμασμένες τόσο στο ελληνικό μπάσκετ όσο και από τον ίδιο τον προπονητή, τον Γιάννη Καστρίτη. Ο πρώτος Ελληνας παίκτης που ανακοινώθηκε ήταν ο Βασίλης Καββαδάς με τον οποίο οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Αρκαδικό.

Πριν και από τον Καββαδά έχει υπάρξει συμφωνία, που όμως δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί αν δεν λυθούν κάποια πράγματα του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, με τον Θοδωρή Ζάρα, παίκτη με μηδενικό ρίσκο αφού όπου κι αν έχει παίξει προσφέρει πολλά και σταθερά.

Ελληνική προϋπηρεσία και μάλιστα υπό τις οδηγίες και του Καστρίτη θα έχουν και οι δύο επόμενοι ξένοι που θα αποκτηθούν. Ο Τέντι Οκερεαφόρ μετά την Κύμη και με το πέρασμά του από τον Χολαργό θα ξανασυναντηθεί με τον κόουρς στο Ιβανώφειο και το ίδιο θα συμβεί και με τον Λενζέλ Σμιθ

Αντίθετα και παρά την φημολογία που αναπτύχθηκε, δεν θα υπάρξει συνεργασία και με τον Μάικλ Κάιζερ, έναν ακόμα παίκτη που είχε ο Καστρίτης στην Κύμη, αλλά ήδη αναζητείται 4-5άρι από τις ΗΠΑ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ