30.4 C
Athens
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

«Οικογένεια» στην Α.Ε. Κομοτηνής

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στην Α.Ε. Κομοτηνής πέρασαν στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα παρκέ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής Βασίλης Στοάκης και ο γενικός αρχηγός Μανώλης Δάφτσης βρέθηκαν στο μεζεδοπωλείο «μπιζ μπιζέ» του Νίκου Ουζουνίδη, συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους, και απόλαυσαν τους εκλεκτούς μεζέδες που τους προσφέρθηκαν από την επιχείρηση, η οποία στηρίζει και φέτος τους Κομοτηναίους.

Η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής είναι οικογένεια και έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Ο προπονητής Βασίλης Στοάκης και ο γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ Μανώλης Δάφτσης με τις συντρόφους τους απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες στο μεζεδοπωλείο «μπιζ μπιζέ» του Νίκου Ουζουνίδη που βρίσκεται σε ένα όμορφο διαμορφωμένο χώρο, στη στοά έναντι του ταχυδρομείου. Σε χαλαρή ατμόσφαιρα με παρέα το ούζο 7 της τοπικής Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης ΑΒΕΕ έγινε εκτενή κουβέντα για τα μπασκετικά και όχι μόνο... Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση που στέκεται δίπλα μας τη φετινή σεζόν...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ