20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Άρωμα» Ευρωλίγκας στην Κομοτηνή (pic)

Σε… ρυθμό Ευρωλίγκας κινήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (02/03) στην Α.Ε. Κομοτηνής, παρακολουθώντας το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Ο Βασίλης Στοάκης και οι παίκτες του, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με τον Πολύγυρο την Κυριακή (04/03, 18.00) στο ΔΑΚ για τη 19η αγωνιστική του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο «Δημόκριτος» και είδαν από την τηλεόραση τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η ανακοίνωση: «Βραδιά Ευρωλίγκα η αποψινή (χθεσινή 02/03) και αθλητές και προπονητικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις παρακολουθώντας όλοι μαζί το ντέρμπι αιωνίων στον πολύ φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. Στο τέλος χαμογέλασαν οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού, που είδαν την ομάδα τους να σπάει το αήττητο της έδρας του Παναθηναϊκού. Όλοι μαζί είδαν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ της Ελλάδας, το οποίο απέδειξε πως δίκαια το εθνικό μας σπορ είναι το Μπάσκετ. Ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο Δημόκριτος για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση στις ανάγκες μας και για την στήριξή του στην φετινή μας προσπάθεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ