23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οίακας Ναυπλίου : Δύσκολες στιγμές στην Αργολίδα

Δεν βιώνει και το καλύτερο καλοκαίρι του ο Οίακας, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια επιτυχιών, δείχνει να πατάει φρένο.

Η ομάδα της Αργολίδας εξέδωσε ανακοίνωση ουσιαστικά θέλοντας να απαντήσει στις φήμες που υπήρξαν για παραχώρηση της θέσης της στην Α2 Ανδρών, οι οποίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή δεν έχουν βάση.

Ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει που θα αγωνίζεται το αντρικό τμήμα την επόμενη σεζόν, ενώ αναφορικά με το γυναικείο το οποίο πέρυσι βρέθηκε στην Α2 Γυναικών, ξεκαθαρίσει ότι θα συμμετάσχει στο τοπικό.

Αναλυτικά :

«Στη δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε μόνο εύκολη δεν μπορεί να είναι η επόμενη μέρα για κανέναν.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να αποστασιοποιηθεί από κάποια δημοσιεύματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Αρχικά με το γυναικείο τμήμα, που πέρυσι αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο του Νότου της Α2 εθνικής κατηγορίας, η απόφαση που πάρθηκε ήταν την επόμενη σεζόν να συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα, αφήνοντας όποια αθλήτρια το επιθυμούσε ελεύθερη.
Αν μια ομάδα αθλητριών μετακινήθηκε στους γειτονικούς Δαναούς, αυτό δεν έχει καμία μορφή συγχώνευσης ή συνεργασίας.
Όσο για το Ανδρικό μας που είναι ο βασικός πυλώνας της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν με πολλές επιτυχίες στο πάλμαμε του, θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις από το επίσημο site της ομάδας μέσα στις επόμενες ημέρες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ