22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α2 Ανδρών : Η ώρα της κρίσης για έξι ομάδες

Με την καταλυτική ημέρα για τις δηλώσεις μη συμμετοχής στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών να είναι η σημερινή (30/3), έξι ομάδες της Α2 Ανδρών δείχνουν να ταλαντεύονται ως προς το τι θα αποφασίσουν, με την κοινή λογική να αναφέρει πως οι περισσότερες στο τέλος της ημέρας θα βρούνε τρόπο να αγωνιστούν.

Οι λόγοι είναι μόνο οικονομικοί, ενώ από τη στιγμή που η τροποποιημένη προκήρυξη της ΕΟΚ τους απαλλάσσει από ποινές και υποβιβασμό, καλούνται να αποφασίσουν, έχοντας κάνει νέες προτάσεις προς προπονητές και αθλητές.

Στο Παγκράτι η διακοπή τους βρήκε στην κορυφή με ρεκόρ 4-1, αλλά κάπου οι διοικητικές ανακατατάξεις, κάπου η έλλειψη ρευστού ανάγκασε τη διοίκηση να κάνει νέες τροποποιημένες προτάσεις προς τους αθλητές. Προβληματισμός υπάρχει, αλλά η αίσθηση είναι στο προς να κατέβουν οι «ροσονέρι». Το ίδιο συμβαίνει και στον Οίακα Ναυπλίου, με την ίδια πρόταση να έχει κατατεθεί. Και η ομάδα της Αργολίδας τείνει να αγωνιστεί.

Στην Καβάλα μπορεί να μην έχει υπάρξει καμία προπόνηση, καμία ενημέρωση, αλλά η αίσθηση είναι πως την τελευταία στιγμή η ομάδα της Μακεδονίας θα μπει στο παρκέ, ενώ στην Αμαλιάδα χθες (29/3) έγινε η πρώτη συνάντηση, με τον Διονύση Κάντζο να έχει πάρει τις αποφάσεις του και να τις ανακοινώνει σε λίγη ώρα.

Τέλος, δύσκολη είναι η κατάσταση τόσο στη Δάφνη Δαφνίου όσο και στο Αγρίνιο. Στο Χαϊδάρι έχουν αποχωρίσει κάποιοι παίκτες, ενώ υπάρχει ενημέρωση για μεγάλη οικονομική στενότητα. Το ίδιο πλαίσιο και στο Αγρίνιο, με το συγκεκριμένο παζλ να λύνεται οριστικά σε λίγη ώρα.

Εν αναμονή αποφάσεων λοιπόν...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ