22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Ξύπνησε» στο τέλος η ΤΣΣΚΑ! (vids)

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν αποδείχθηκε αρκετά σκληρό καρύδι αλλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρήκε τις λύσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο και επικράτησε με σκορ 77-71 για την 19η αγωνιστική της VTB League.

Aν και η ομάδα του Εβγκένι Πασούτον βρέθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα μπροστά στο σκορ και έδειχνε ικανή να πάρει τη νίκη στο τέλος, εν τέλει μίλησε η εμπειρία των Ρώσων και ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος σημείωσε 16 πόντους αλλά με κάκιστα ποσοστά από το τρίποντο (2/8).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να διατηρούν ένα ελαφρύ προβάδισμα μέχρι και την τρίτη περίοδο (56-53) με πρωτεργάτες τους Καλνιέτις και Κάμινγκς με 17 πόντους έκαστος αλλά δεν στάθηκαν αρκετοί να τους οδηγήσουν τελικά στη νίκη.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είχε καλή παρουσία με 11 πόντους ενώ από την πλευρά των Μοσχοβίτων θετική παρουσία είχαν οι Χάκετ και Χάινς με 11 πόντους ο καθένας και 8 ριμπάουντ επιπλέον για τον δεύτερο. Ο Κώστας Κουφός αγωνίστηκε μόλις 3 λεπτά και δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Με αυτή τη νίκη η ΤΣΣΚΑ παρέμεινε στη δεύτερη θέση (15-4) και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στον αγώνα με την Άλμπα ενώ η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχασε την ευκαιρία να πιάσει στη βαθμολογία την ΤΣΣΚΑ (13-6).

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ