13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ξόφλησε και χαιρετάει χωρίς… λεζάντα

Στο διάστημα της κρίσης βγήκαν αρκετά στην φόρα. Λόγια, προθέσεις, πραγματικά αισθήματα που κρύβονταν λόγω συμφέροντος και άλλα πολλά. Υπήρξαν κι άλλα όμως που δεν βγήκαν στην φόρα. Διότι υπάρχουν και αυτοί που δεν επιδιώκουν την "λεζάντα" και την... ηρωοποίηση, δείχνοντας ταυτόχρονα το δάχτυλο άλλους και επιχειρώντας να τους προσβάλλουν.


Σε μία ομάδα της Basket League όλοι οι Ελληνες παίκτες κλήθηκαν από τον χρηματοδότη, ο οποίος είχε εγγυηθεί προσωπικά για να τους αποκτήσει και είδαν έτοιμους διακανονισμούς για το 100% των χρημάτων τους. Οχι αυτών που είχαν παίξει, αλλά αυτών που είχαν συμφωνήσει για όλη την χρονιά!


Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι σχεδόν όλοι τους, είχαν υπογράψει για να πληρώνονται με εκχωρήσεις των εγγυημένων εσόδων της ΚΑΕ, τηλεόραση και κεντρικό χορηγό δηλαδή και παρότι αυτή η κάνουλα έκλεισε πρόωρα, άρα υπήρχε χασούρα, τα ποσά καλύφθηκαν μέχρις... σεντς, από τσέπη.


Αυτά είναι τα ευχάριστα της ιστορίας. Υπάρχει και κάτι που, για πολλούς τουλάχιστον, θα είναι δυσάρεστο. Οτι εντός των ημερών ο εν λόγω παράγοντας αναμένεται να αποσυρθεί από τον χώρο, έχοντας κρίνει ότι παρότι έριχνε εν γνώσει του λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, άκουγε και διάφορους ψιθύρους που τον ενοχλούσαν. Ακόμα περισσότερο ότι αυτοί προέρχονταν κυρίως από "συναδέλφους" του που αύξαναν χρέη, αλλά έκριναν άλλους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ