14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ξεσκούριασαν» Περιστέρι και Ιωνικός

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν το Σάββατο (13/2) το Περιστέρι και ο Ιωνικός.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν υποχρεώσεις τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι μεν γηπεδούχοι είδαν τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να αναβάλλεται λόγω κορονοϊού, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν αποκλειστεί από το θεσμό.

Ο στόχος των δύο ομάδων είναι φυσικά να παρουσιαστούν έτοιμες στην επανέναρξη της Basket League σε δύο εβδομάδες, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει δράση λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Στο σάιτ της ομάδας του Περιστερίου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ιωνικό Νικαίας έδωσε το Περιστέρι στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», χωρίς να κρατηθεί σκορ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε σχήματα και να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας.

Σ’ ένα κομμάτι του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος έδειξε ότι είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει στην δράση, αφήνοντας πίσω το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι.

Εκτός του Γιάννη Μπουρούση, που δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω του κατάγματος στη μύτη, δεν αγωνίστηκε ούτε ο Μάρβιν Τζόουνς προληπτικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ