23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Ξεμούδιασε» πριν το Final 8 η Χάποελ Ιερουσαλήμ (vids)

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ δυσκολεύτηκε αρκετά στο τελευταίο της φιλικό πριν το Final 8 του BCL αλλά εν τέλει επικράτησε της Χάποελ Εϊλάτ με 104-99 και έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο στάδιο της προετοιμασίας της.

Από την ομάδα του Οντέτ Κάτας ξεχώρισαν οι Μάλκολμ Χιλ και Ταμίρ Μπλατ σημειώνοντας 24 και 17 πόντους αντίστοιχά ενώ από την πλευρά των ηττημένων διασώθηκαν ο Μπράουν με 19 πόντους και ο Ράγκλαντ με 16 πόντους και 7 ασίστ.

Στην πρώτη περίοδο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο ισόπαλες 19-19 αλλά στη συνέχεια η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανέβασε στροφές και έφτασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα στο ημίχρονο (54-44).

Η ομάδα από την Ιερουσαλήμ συνέχισε... φορτσάτη και μεγάλωσε τη διαφορά (60-44) όμως στα μέσα της τρίτης περιόδου ξύπνησε η Χάποελ Εϊλάτ (73-67) όμως δεν κατάφερε μέχρι το τέλος να ανατρέψει το σκορ.

Πλέον η Χάποελ Ιρεουσαλήμ θα προετοιμαστεί για τον προημιτελικό του BCL απέναντι στη Μπούργκος (30/9) και ο Οντέτ Κάτας υποστήριξε μετά τη λήξη του φιλικού: «Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτά τα παιχνίδια, καθώς αυτός είναι ο ρόλος τους. Δεν ήταν καλό παιχνίδι για εμάς και σίγουρα όχι αμυντικά αλλά ελπίζουμε να το διορθώσουμε σύντομα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ