18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξεκινούν τα πλέι οφς και πλέι άουτ, με τα φώτα να στρέφονται στο Ιβανώφειο

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α2, με τα πλέι οφς και τα πλέι άουτ να κάνουν τζάμπολ σήμερα, και το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στο  Ιβανώφειο, και στο πως θα αντιδράσει Ηρακλής και Απόλλωνας Πατρών, σε μια σειρά που είναι στο 2-0 υπέρ των Πατρινών, και τον Κώστα Δελέγκο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους.

Πλέι οφς

Αντ. Τρίτσης 19.00 Χολαργός-Εθνικός Αναστόπουλος Π.-Καλδίρης-Ζακεστίδης (Δούκας)

*Η σειρά βρίσκεται στο 1-1

Ο Χολαργός ολοκλήρωσε με ιδεατό σεζόν, την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου, και πλέον θέλει να εξαργυρώσει αυτή την πορεία με την άνοδο στην Stoiximan.gr BASKET LEAGUE. Πρώτος του αντίπαλος στην ημιτελική σειρά είναι ο άκρως φορμαρισμένος Εθνικός, ο οποίος τρέχει ένα σερί 17 νικών σε  21 παιχνίδια, δείχνοντας να είναι έτοιμος και για το παραπάνω βήμα, το οποίο θα είναι ένα μεγάλο διπλό. Ο Στέργιος Κουφός έχει εξαιρετικά αμφίβολο τον Νίκο Κόκκαλη.

Ιβανώφειο 19.00 Ηρακλής-Απόλλων Π. Καρακατσούνης-Παφίλης-Ξενικάκης (Δροσόπουλος)

*Η σειρά βρίσκεται στο 0-2

Περίεργη σειρά.Κανονικά ο Απόλλωνας έχοντας 2 νίκες στην κανονική περίοδο θα έπρεπε να είχε το αβαντάζ, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις είτε διαλύσουν την ψυχολογία των Πατρινών, είτε θα τον συσπειρώσουν. Οι «μελανόλευκοι» προχώρησαν στον πρώτο γύρο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον άνθρωπο δηλαδή που έχτισε αυτή την ομάδα, συνέχισε στον δεύτερο γύρο με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος παραιτήθηκε πριν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Εθνικό, δίνοντας το χρίσμα στον βοηθό του, και προπονητή της Απολλωνιάδας, Κώστα Δελέγκο, ο οποίος καλείται να κολυμπήσει σε αχαρτογράφητα νερά. Ο Ηρακλής έχοντας και τον κόσμο στον πλευρό του, θέλει να μειώσει σε 2-1 και να παίξει όλη τη σεζόν το Σάββατο (19/5) στην Περιβόλα.

Πλέι άουτ

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Αρκαδικός Παναγιώτου-Μαλαμάς-Γερακίνης (Ντάβαρης)

*Η σειρά βρίσκεται στο 1-1

Το Ψυχικό βρέθηκε αίφνης στα πλέι άουτ, και θα πρέπει για πρώτη φορά στην ιστορία του να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα έδειξε πανέτοιμη στο παιχνίδι με την Καστοριά, ενώ ο Μάριος Δεσποτάκης έχει υποβάλει εδώ και αρκετό καιρό την ομάδα του σε συντήρηση, περιμένοντας αυτά τα παιχνίδια, και ποντάροντας σε ένα μεγάλο διπλό, που θα μεταφέρει την σειρά στην Τρίπολη, ώστε να παίξει την σωτηρία μπροστά τους φίλους της ομάδας του.

Αγ. Θωμά 19.00 Μαρούσι-Παπάγου Σώμος-Παπαθανασίου-Κωνσταντινόπουλος (Παλάτος)

*Η σειρά βρίσκεται στο 1-1

Το πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη σειρά αντιστράφηκε την τελευταία αγωνιστική, με τις δυο ομάδες να έχουν να επιδείξουν από ένα μπρέικ, και την σειρά να είναι εντελώς ανοιχτή. Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της έχει το πλεονέκτημα έδρας, όπου παραδοσιακά παίζει καλύτερα, και θα προσπαθήσει να πάρει πλεονέκτημα στη σειρά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ