23.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ξεκινούν και οι Τίμπεργουλφς

Η μία μετά την άλλη οι ομάδες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ανοίγουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους, καλώντας τους παίκτες του σε εθελοντικές προπονήσεις.

Σειρά, την Πέμπτη (21/05), παίρνουν οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Οι «λύκοι» ανακοίνωσαν πως ανοίγουν ξανά οι πύλες του προπονητικού κέντρου τους «Mayo Clinic Square», προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις. Θα βρίσκονται, εντός του παρκέ, μόλις ένας παίκτης κι ένας προπονητής ταυτόχρονα, οι οποίοι θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις. Το προπονητικό πρόγραμμα θα περιορίζεται σε διάστημα 45 λεπτών για κάθε συμμετέχοντα, με τα αποδυτήρια να παραμένουν κλειστά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι χώροι της εγκατάστασης.

Τα μέλη των Μινεσότα Τίμπεργουλφς θα φορούν μάσκα κατά την είσοδό τους στο κλειστό και το ίδιο θα κάνουν και οι προπονητές, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο «Mayo Clinic Square». Επιπρόσθετα, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου θα φορούν και γάντια. Φυσικά, θα υπάρχει έλεγχος θερμοκρασίας καθημερινά, κατά την είσοδο στην εγκατάσταση, για όλους.

Οι «λύκοι» θα ακολουθήσουν πιστά το πρωτόκολλο υγείας του ΝΒΑ και των αμερικανικών υγειονομικών αρχών, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που ακόμα δεν έχει υποχωρήσει, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία αθλητών, τεχνικών και προσωπικού, όπως δήλωσε και ο αντιπρόεδρός τους Ρόμπι Σίκα. Κλειστά θα παραμείνουν και τα γραφεία τους, ενώ προβλέπονται και τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους που θα ανοίξουν και θα χρησιμοποιηθούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ