21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξανά στην Λευκάδα Αναγνωστοπουλος ,Βαγενάς και δυο ακόμη (pics)

Πολύ καλές κινήσεις πραγματοποιεί η Δόξα η οποία έχοντας τον Γρηγόρη Γιασσάρη στον πάγκο της, δημιουργεί ομάδα ώστε να πρωταγωνιστήσει στον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Για αυτό το λόγο επέστρεψαν στην Λευκάδα τέσσερις παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε αυτή, με τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο και Βασίλη Βαγενά να αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος , επανέρχεται στην Δόξα μετά την σεζόν 2014-2015, όταν οι «νησιώτες» συμμετείχαν στην Α2 Ανδρών. Τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν αγωνίστηκε στα Φάρσαλα, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε ο Γυμναστικός να βρεθεί από το τοπικό πρωτάθλημα στην Β' Εθνική. Την σεζόν που μας πέρασε ο 38χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Θεσσαλών, και εκ των πρώτων της κατηγορίας, έχοντας 15,8 πόντους και 48 εύστοχα τρίποντα σε 27 συμμετοχές, με το basketa.gr να σας ενημερώνει για την μεταγραφή με ρεπορτάζ του από τις 1/8.

Επίσης, στην Δόξα επέστρεψε ο εμβληματικός για την ομάδα, Βασίλης Βαγενάς, αλλά και οι Πέτρος Αργυρός και Χρήστος Γεωργάκης. Και οι τρεις αθλητές αγωνίστηκαν πέρυσι στη Νικόπολη Πρέβεζας και την Γ' Εθνική.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

-Παιχτης της ομαδας μας ειναι ξανα ο Γιωργος Αναγνωστοπουλος (2.07,γεν 1980).Αγωνιστηκε στην ομαδα μας την περιοδο 2014-2015(Α2),ενω τα τελευταια χρονια επαιξε στον ΓΣ Φαρσαλων (Β) και στο παρελθον σε ΜΕΝΤ,Φιλιππο Θεσ/κης,Ηρακλη,ICBS,Ξανθη,Ερμη Λαγκαδα.Ειναι ο 5ος παιχτης σε συμμετοχες και ο 6ος σκορερ στην Α2.

-Στην ομαδα επανερχονται:ο Πέτρος Αργυρός (1.86,γεν 1997) και ο Χρήστος Γεωργακης (2.00,γεν 1996).Και οι δύο αγωνίστηκαν την χρόνια που πέρασε στην Γ Εθνική,με την Νικοπολη Πρέβεζας.

-Στην ομάδα μας,επανέρχεται ο Βασίλης Βαγενας(2.02,γεν 1980).Τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνιστηκε στο πρωταθλημα της Γ Εθνικής με την Νικοπολη Πρεβεζας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ