22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξέσπασε ο Σμαρτ μετά την ήττα

Οι Μπόστον Σέλτικς έχασαν και πάλι από τους Μαϊάμι Χιτ και η ένταση δεν έλειψε από τα αποδυτήριά τους, μετά το τέλος του ματς στην Disney World του Ορλάντο.

Οι «Κέλτες» βρίσκονται πλέον πίσω με 2-0 στους τελικούς της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, αν και βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με διαφορά 17π. Αυτή η δεύτερη διαδοχική ήττα τους προκάλεσε εκνευρισμό, με το Μάρκους Σμαρτ να φωνάζει στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, χρησιμοποιώντας και χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι τόνοι οξύνθηκαν και ακολούθησε καβγάς, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακριβής «εικόνα». Ακούστηκαν, πάντως, να πετάγονται και αντικείμενα.

Οι Βοστωνέζοι δεν θέλησαν να αναφερθούν στα όσα έγιναν μετά τη νέα ήττα τους, με τον Κέμπα Ουόκερ να δηλώνει πως «δεν ήταν κάτι, δεν έχω πολλά να πω για αυτό το γεγονός», ενώ Τζέισον Τέιτουμ ξεκαθάρισε: «Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια μένει εκεί. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα». Στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις του κόουτς Μπραντ Στίβενς: «Τα παιδιά τώρα είναι συναισθηματικά φορτισμένα. Είναι μια δύσκολη ήττα».

Ο Ενές Καντέρ, από την πλευρά του, τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Πολλές μαλ…ες και φήμες εκεί έξω. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γκρουπ συμπαικτών. Κανένας δεν μπορεί να "χωρίσει" την οικογένεια. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», έγραψε σχετικά στο Twitter o Τούρκος σέντερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ