32.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ξέμεινε από παίκτες ο Άρης!

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες έμειναν εκτός της προπόνησης του Άρη, που έγινε την Πέμπτη το απόγευμα, και είναι απορίας άξιο πώς θα παραταχθεί η ομάδα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ στον τρίτο αγώνα της σειράς του μικρού τελικού των πλέι οφ της Α1 αν δεν λύσει αυτά τα προβλήματα! 

Ο Ουίλ Κάμινγκς, που έχει κάταγμα στα πλευρά, και ο Τζάστιν Τζάκσον, που ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα, δεν θα μπορέσουν έτσι κι αλλιώς να παίξουν. Όμως ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (πονάει στη μέση), ο Βασίλης Ξανθόπουλος (έχει δεχθεί γονατιά στον τετρακέφαλο κι ένα χτύπημα στα πλευρά) και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (τενοντίτιδα στο γόνατο) είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους έχει στηρίξει ο Άρης όλη την προσπάθειά του ως τώρα κι αν δεν μπορέσουν να παίξουν ούτε αυτοί, τότε... καλύτερα να μην κατέβει καθόλου!

Πάντως υπάρχει μία ακόμα προπόνηση, αυτή της Παρασκευής, πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα φανεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με αυτούς τους τραυματισμούς. Η μόνη ευχάριστη είδηση για τον Δημήτρη Πρίφτη ήταν ότι την Πέμπτη έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να προβλέψει κανείς αν θα επιστρέψει το Σάββατο στη δράση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ