20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ντόμινο εκκρεμοτήτων από αναβολή του ντέρμπι

Η πιθανότατη αναβολή του ντέρμπι αύριο, με το "πάτημα" της Αστυνομίας που θέτει λόγους δημόσιας ασφάλειας επειδή την ίδια μέρα γίνεται και το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό στην έδρα του Παναθηναϊκού, εκτός του ότι δεν αναμένεται να λύσει επί της ουσίας το πρόβλημα που υπάρχει, μάλλον θα δημιουργήσει γενικότερη αναστάτωση στην Basket League.

Η έλλειψη ημερομηνιών που ακούγεται ότι θα πάει το συγκεκριμένο ματς μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, είναι η μία ανάγνωση. Μόνο που επειδή ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει την στάση του ανεξαρτήτων κυρώσεων, είναι εκτός λογικής να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, έχοντας μια τόσο μεγάλη εκκρεμότητα. Να τελειώσει δηλαδή και μετά να οριστεί ένα ματς το οποίο μπορεί να φέρει αφαίρεση βαθμών, ανακτατάξεις στην βαθμολογία, να διαφοροποιήσει σημασία αγώνων και άλλα πολλά.

Σε περίπτωση λοιπόν, που σήμερα αποφασιστεί η αναβολή του ντέρμπι, ο ΕΣΑΚΕ θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ντόμινο και μια δύσκολη κατάσταση που θα απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό, πιθανότατα με την αναβολή όλη της αγωνιστικής για να έρθει "στα ίσια" με το ντέρμπι και να μην σέρνονται τόσο σοβαρές εκκρεμότητες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ