23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ντούρεν, ο τέταρτος Αμερικανός του Κολοσσού (vid+pics)

Τον Ταϊρίκ Ντούρεν ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος είναι ο τέταρτος Αμερικανός που πρόσθεσε στο ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά τους Τιμ Κέμπτον Τζούνιορ, Κουίνι Ντιγκς και Στίβι Μπράουνινγκ.

Ο 26άχρονος γκαρντ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της έως τώρα καριέρας του στην Κύπρο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Πολωνία για χάρη της Τρεφλ Σόποτ και στη Γαλλία με τη SOMB. Πλέον, θα μετακομίσει στη χώρα μας και το «σμαραγδένιο νησί» για να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Βετούλα στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Tyreek Duren. Ο Αμερικανός γκαρντ, ύψους 1,83μ., είναι γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου του 1991 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014/15 στην κυπριακή ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Πολωνία και Γαλλία με τη φανέλα των Τρεφλ Σόποτ και SOMB αντίστοιχα, ενώ τη χρονιά που πέρασε επέστρεψε στην ομάδα της Λάρνακας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 13,6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ, στο πρωτάθλημα της Κύπρου».

https://www.youtube.com/watch?v=gbE7K4ZDJM4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ