20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ντινουίντι για Αντετοκούνμπο: Τι είπε κι έβαλε… φωτιά

Ο Σπένσερ Ντινουίντι μίλησε με άκομψο τρόπο για το Γιάννη Αντετοκούνμπο κι αν αξίζει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στους τελικούς του ΝΒΑ και αμέσως το Twitter αντέδρασε, απατώντας του ανάλογα.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ είδε τον αδερφό του Θανάση να μένει εκτός του πέμπτου τελικού των φετινών πλέι οφ του «μαγικού κόσμου», ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και τους Μιλγουόκι Μπακς στην «Phoenix Suns Arena», εξαιτίας κορονοϊού. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να αγωνιστεί χωρίς εκείνον στο πλευρό του, αλλά ο 28άχρονος γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

«Σκέφτηκα ένα ενδιαφέρον "Τι θα γινόταν αν" (ίσως η Marvel με ενέπνευσε): Αν ο Γιάννης μείνει εκτός από το έκτο ματς λόγω στενής επαφής με τον Θανάση και οι Μιλγουόκι Μπακς κερδίσουν, θα πάρει ο Κρις Μίντλετον το βραβείο του MVP των τελικών;», αναρωτήθηκε ο Σπένσερ Ντινουίντι, ο οποίος δεν κατάφερε να παίξει απέναντι στα «ελάφια» στα πλέι οφ εξαιτίας τραυματισμού.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν άμεσες και πολλές. Όπως του έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Μη χαίρεσαι, θα το πάρει ο Γιάννης για να νευριάσετε. Είναι πολύ περίεργο που έχει haters», «Πολύ παράξενη συμπεριφορά. Κάποιοι παίκτες στο ΝΒΑ μισούν το Γιάννη χωρίς απολύτως κανέναν λόγο», «Το μίσος ορισμένων ΝΒΑer για το Γιάννη είναι πραγματικό. Ουάου», «Γιάννης 32,2π., 12 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1,4 κλεψίματα, 1,2 κοψίματα, 63% ποσοστό ευστοχίας. Κρις 25,4π., 6,6 ριμπάουντ, 5,4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 54% ποσοστό ευστοχίας. Είναι προφανές», «Ο Γιάννης αξίζει να είναι MVP, ακόμα κι αν δεν παίξει, αρκεί οι Μιλγουόκι Μπακς να τελειώσουν τη δουλειά», «Marvel, πρέπει να σταματήσεις να φτιάχνεις ταινίες, βλέπεις τι κάνεις στους ανθρώπους» .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ