21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ντελφίνο: «Όνειρό μου η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Κάρλος Ντελφίνο δεν το βάζει κάτω και παρά το 39ο έτος της ηλικίας του που διανύει υποστήριξε ότι θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πολύπειρος παίκτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πεσάρο και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με αποτέλεσμα να... ονειρεύεται την συμμετοχή του για πέμπτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα ο Κάρλος Ντελφίνο δήλωσε στην "Corriere dello Sport": «Είναι το όνειρό μου να συμμετάσχω για πέμπτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εάν είμαι υγιής ξέρω ότι θα μπορούσα να έχω μία ευκαιρία. Αλλά θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση. Ξέρω πόσο χρονών είμαι και ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί αθλητές που έχουν δουλέψει σκληρά για να βρεθούν στο Τόκιο» ήταν τα λόγια του Κάρλος Ντελφίνο.

Οπότε είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να δούμε για τελευταία φορά στην εθνική Αργεντινής το δίδυμο Κάρλος Ντελφίνο και Λουίς Σκόλα. Ο Ντελφίνο έχει κατακτήσει με τους «αλμπισελέστε» ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ